Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
•
Taalbad

Taalbad Frans

Een weekje onderdompelen in de Franse taal

Je wil je Frans opfrissen. Je wil goed kunnen communiceren in het dagelijkse leven. Of, je wil op het werk steviger in de schoenen staan als je praat met klanten, deelneemt aan vergaderingen, telefoneert, en ga zo maar door.

MM-taallessen heeft daarvoor het taalbad Frans uitgewerkt. Het is een intensieve taaltraining die bestaat uit 5 sessies van elk 6 uur (twee blokken van 3 uur + één 1 uur lunchpauze per dag). De inhoud hangt af van jouw eigen doelstellingen en taalniveau. In een groepje zitten maximaal 5 mensen.

De workshop is interactief en vooral gericht op praten. We werken ook met luisterteksten ingesproken door Franstaligen, audiovisuele fragmenten en actuele teksten die verband houden met de context waarin je werkt of leeft.

Klik  door naar agenda om de precieze data te weten te komen. Het taalbad kan ook individueel of op afspraak.

 


 

Taalbad Nederlands

Het taalbad Nederlands kan op basis van een week (30 uur), twee weken (60 uur) of een maand (120 uur). Het kan individueel of in groepjes van maximum 5 personen. Vooraf wordt steeds gepeild naar je eigen doelstellingen en je taalniveau.

De opleiding kan plaatshebben in jouw bedrijf of bij MM-taallessen. Klik door naar contact en vraag naar de precieze data of om meer informatie.

 


 

Taalbad Engels of Duits

Deze taalbaden zijn op precies dezelfde manier uitgewerkt als het taalbad Frans. Klik door naar contact en vraag naar de precieze data of om meer informatie.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?