Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
•
Bedrijven

Taal voor het werk, presentaties geven, intern of extern communiceren

Frans, Engels, Nederlands of Duits

Klik voor meer informatie hierover door naar volwassenen 

 


 

Presentaties geven 

Presentaties geven is een kunst. Je moet de aandacht van de toehoorders kunnen grijpen en behouden. De inhoud moet afgestemd zijn op het doelpubliek en de boodschap moet duidelijk worden in een vooraf bepaalde tijdspanne.

De cursus 'presentaties geven' bied je de middelen om je toespraak tot een goed einde te brengen. De aanpak is praktijkgericht. We werken met de concrete inhoud die je op conferenties of vergaderingen moet delen. Bovendien doen we dat in de taal die je nodig hebt (Frans, Engels, Nederlands of Duits).

Klik door naar contact voor een afspraak of meer informatie. 

 


 

Interne en externe communicatie

Hoe schrijf je een spits artikel voor de nieuwsbrief van je bedrijf? Kan je de interesse van je collega's wekken met je bijdrage in het bedrijfsblad? Hoe bouw je een rapport efficiënt en duidelijk op? Schrijf je in het Frans, Engels, Nederlands of Duits een e-mail op dezelfde manier?  Dit zijn enkele van de vele vragen die kunnen rijzen bij het schrijven van zakelijke teksten.

De cursussen interne of externe communicatie worden op maat gemaakt. Vóór we beginnen, houden we een diepgaand gesprek over wat je precies nodig hebt. De context binnen het bedrijf staat daarin centraal. Het gaat hier niet om pakketten van een bepaald aantal uren. Ook de duur van de opleiding hangt af van je eigen noden. Klik op contact voor een afspraak of meer informatie.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?